Spring naar de inhoud

Motorhome verhuur

Het is onze visie dat je een motorhome eerst moet kunnen zien alvorens je ermee op reis vertrekt . Hou er rekening mee dat je bij ons een uitleg krijgt van ongeveer één uur. Wij willen jouw een unieke reiservaring laten beleven en halen daarvoor alles uit de kast! Voor, tijdens en zelfs na u reis kan je steeds rekenen op onze support! Maak gerust een afspraak voor motorhome talk, wij staan steeds tot u dienst, zonder keuzemenu’s en vervelende muziekjes ;-)!

Welke motorhome kiezen?

Reist u alleen of met 2 dan raden we een ‘van’ of ‘half integrale motorhome’ aan: Possl, Mc Louis MC4 281, Mc Louis MC4 273, Elnagh Manueel, Elnagh AutomaatGezinnen kiezen  best voor een alkoof’ omdat het ruimte gevoel hier vaak groter is. model: Mc Louis Glamys  Slaap je toch liever niet boven de stuurcabine dan kan je kiezen voor een half integraal met twin bedden achteraan. Voor al wat grotere ” kinderen” ligt een Twin bed trouwens ook comfortabeler dan het stapelbed uit een alkoof.

 

onze wagens te lebbeke

Onderstaande motorhomes zijn in direct beheer van kamoenmotorhomes, wagens zijn volledig uitgerust a rato het aantal personen. U kan deze meteen boeken via een kalender. Deze wagens vertrekken vanuit Lebbeke en zijn te huur vanaf 3 nachten

POSSL ROAD CRUISER B (06-2021)

Deze compacte 2 persoons VAN, is de ideale motohome om erop uit te trekken met 2 personen. Door zijn compactheid kan je met deze wagen ook wel wat avontuurlijker reizen.

MC LOUIS GLAMYS 222 (01-2023)

De Glamys is een 4 persoonsalkoof, met zijn stapelbedden, dubbele zithoek en ruime alkoof is dit de perfecte motohome voor een gezin met één of twee kinderen.

MC LOUIS MC4 281 (01-2023)

Deze wagen is “het broertje” van de “273”, maar dan wel met een tweepersoonsbed en een hefbed.

MC LOUIS MC4 273 (06-2022)

Deze MC4 is een wagen met hef- & twin bedden. Deze MC 4 ademt stijl en klasse!

ELNAGH BARON MANUEEL '2022

in 2022 maakten deze 2 wagens van Clean by steam deel uit van ons verhuurnetwerk, voor het seizoen 2023 gaan wij de wagens voor hen beheren en verhuren vanuit Lebbeke

ELNAGH BARON AUTOMAAT '2022

in 2022 maakten deze 2 wagens van Clean by steam deel uit van ons verhuurnetwerk, voor het seizoen 2023 gaan wij de wagens voor hen beheren en verhuren vanuit Lebbeke

BENIMAR A340 ALKOOF

Deze vijfpersoons Benimar alkoof is een ideale motorhome voor gezinnen. Deze wagen is ook volledig wintervast gebouwd. Deze wagen vertrekt vanuit Lebbeke.

verhuurnetwerk

Onderstaande motorhomes zijn onderdeel van het verhuurnetwerk. Deze wagens worden beheerd door collega’s over heel Vlaanderen die dezelfde visie als wij hanteren. Samen met hen vormen we een solide groep van verhuurders. Waar de klant centraal staat. U kan deze motohomes boeken via een kalender die u doorverwijst naar de eigenaar van de motorhome. De eigenaar zal je nadien contacteren.

SUN LIVING S 70 DK

Deze sun living is een halfintgraal motorhome voor 5 tot 6 personen. Deze wagen maakt deel uit van ons verhuurnetwerk en is op te halen bij onze collega te Zele.

MC LOUIS CARAT 473 full option

Deze halfintegraal motorhome biedt 4 slaapplaatsen met twinbed achteraan en een hefbed. Te huur bij onze collega uit Olen.

BENIMAR COCOON 463

Deze halfintegraal motorhome (2022) biedt 4 slaapplaatsen met lengtebedden achteraan en een hefbed. Fietsdrager voor 3 fietsen. Te huur bij onze collega uit Olen.

MC LOUIS MENFYS 4

Deze Van biedt 2 tot 3 slaapplaatsen met opklapbare lengtebedden achteraan. Fietsdrager voor 2 e-bikes. Te huur bij onze collega uit Olen.

MC LOUIS SOUVEREIGN

Met deze semi integrale Mc Louis Souvereign hebben we een tweede Partner in West Vlaanderen. Deze wagen vertrekt bij een collega uit Heist aan Zee.

CHAUSSON 777

Wie heimwee heeft naar onze semi integrale chausson 777 van vorig seizoen kan hiervoor terecht bij onze collega te Sint Niklaas.

Uw wagen hier adverteren of investeren in een motorhome voor verhuur?

ADVERTEREN

Wil je als (klein) verhuurbedrijf mee profiteren van ons klantenbestand? Voor €100 (excl btw) per jaar kan je je wagen hier adverteren. Aanvragen op jouw wagen worden rechtsreeks via mail ge forward. Als jouw wagen volzet is kan je aanvragen binnen onze groep “verkopen” aan €10 per nacht incl BTW.

VERHUURBEHEER

Wij verhuren en behandelen uw wagen alsof het de onze is, de opbrengst is afhankelijk van de tijd dat je je wagen wil. De gemiddelde netto verhuur opbrengst voor onze subcontractors was in 2020 € 15000

Hoe werken we?

  1. U contacteert ons via het contactformulier of boekt rechtstreeks een aanvraag tot verhuur via de kalender
  2. Daarna antwoorden we zo snel als mogelijk op uw aanvraag.
  3. We plannen samen een datum in om de motorhome te bekijken en/of op te halen voor vertrek.
  4. Jan en Ann verzorgen de motorhome en maken hem klaar voor vertrek zodat u zorgeloos kan vertrekken.