Spring naar de inhoud

Accessoires aankopen / plaatsen?

BEL +32 496 544 730

Of maak uw afspraak ONLINE

Motorhome technische dienst

Inhoud van deze pagina

Met Davy Pieters & Maarten Kamoen kunnen we zowat alles coveren.  Carrosserie, elektronica & koeltechniek we hebben voor elk van deze werken een specialist.  We houden ervan eerst de uit te voeren werken even te bekijken, een datum en prijs te prikken en dan aan de slag te gaan. Wil u onderdelen zelf plaatsen? Ook dat kan vraag gerust een offerte aan….

Acties in de kijker

Airco plaatsen (12v)

Ook bang bij een boodschap dat het te warm wordt in je motorhome, of tevergeefs op zoek naar een 220v punt om je airco te doen werken?
Exclusief in BE

De Coolpro 2800C Camper air conditioner is een toestel dat wij uitvoerig hebben getest en aangepast alvorens met de mensen van KINGCLIMA in zee te gaan. Deze 12v airco, is zeker geen wonder toestel maar het stelt je wel in staat om tijdens een uitstapje naar de supermarkt, of wanneer je vrij staat, de temperatuur in je motorhome te beheersen. Airco met plaatsing en snelle levering. Plaatsing gebeurt in Lebbeke, België, contacteer ons voor een afspraak!

Bestel tot en met 20 maart 2023 uw 12V airco voor een lanceringsprijs van €2.500 incl plaatsing!

Zonnepaneel plaatsen

Een zonnepaneel op je motorhome zorgt voor extra vrijheid en is de ideale uitbreiding voor uw motorhome. Levertermijn is ongeveer 3 weken, plaatsing inbegrepen door een erkende elektrotechnicus. We plaatsen een kwalitatief paneel van 180w met een hoger rendement dan standaard.
Snelle levering

Een zonnepaneel op je motorhome zorgt voor extra vrijheid en is de ideale uitbreiding voor uw motorhome. Kamoen motorhomes werkt samen met Damakik deze actie uit. Zonnepaneel met plaatsing en snelle levering

Plaatsing gebeurt in Lebbeke, België, contacteer ons voor een afspraak!

Hoe werkt de technische dienst?

  1. U contacteert ons via het contactformulier
  2. Daarna prikken we een datum om met uw motorhome langs te komen, dit is belangrijk om de juiste werken te kunnen inplannen.
  3. We plannen samen een datum in om de werken uit te voeren (afhankelijk van uw beschikbaarheid en levertijd onderdelen)
  4. Davy en Maarten voeren de werken uit.

Overzicht alle diensten

DAMAKIK plaatst ook accessoires, tegen een scherpe prijs.

Zonnepaneel plaatsen

We plaatsen een 185w paneel dat meer rendement heeft dan standaard.

Vervangen verlichting

Kapotte verlichting vervangen - Lichtjes met USB aansluiting installeren - Op aanvraag

Airco plaatsen

We plaatsen een exclusieve 12v KingClima airco die op de batterij tot 10u koelt.

Remis verduistering plaatsen

Woonbatterij vervangen

Startbatterij vervangen

Realisaties

Referenties