Spring naar de inhoud

Wij brengen iets uniek in de motorhome wereld, zowel in verhuur, verkoop of binnen onze technische dienstOns verhaal

In januari 2023 werden we hoofverdeler van KingClima 12V airco systemen. Daarop besloot ook Jan Kamoen Maarten te volgen en ook het onderwijs te ruilen voor een zelfstandig bestaan. In juni 2023 besloot onze Technische dienst partner te stoppen wegens gezondheidsproblemen. Hierop besloten we om onze technische dienst volledig in eigen beheer te nemen. Voor elke “job” contacteren wij een gespecialiseerd technieker, bij gevolg werken wij steeds op afspraak en hebben wij een zeer geringe wachttijd.

In februari maart 2024 werden de fundamenten gelegd om Bela motorhome verdeler te wordenhttp://www.b-caravanas-sl.com , hierdoor grepen we meteen ook even terug naar onze vroegere eenmanszaak.

ONZE OPENINGSUREN:

We houden van persoonlijk contact dus graag en afspraak maken dit kan elke dag behalve op woensdag voormiddag

Voor verhuurders

Voor verhuurders willen wij een ” samen sterk verhaal brengen” door kleine verhuurbedrijfjes te smeden tot een groep verhuurders waarin ieder zijn eigen ding kan blijven doen. Kies je ervoor om te investeren in een motorhome en deze door ons te laten verhuren, dan nemen wij al je zorgen weg en beheren we je wagen alsof het de onze is! 

Jan Kamoen & Ann D’hauwe

Ann & Jan zijn zaakvoeders / oprichters van Kamoenmotorhomes. Na jarenlang zelf te hebben gereisd met een huur motorhome, hebben we voor ons eigen bedrijf vooral gefilterd wat we niet wouden doen of zijn. Vanuit die visie proberen we iets unieks te bieden in de motorhomewereld.

Technische dienst

Daar wij invoerder zijn van een12V airco systeem plaatsen wij in onze technische dienst uiteraard veel airco toestellen. Maar voor zowat alle werken aan de motorhome kan je bij ons steeds terecht. We hebben ervaren techniekers die we kunnen inplannen volgens hun eigen kwaliteiten. Hierdoor plannen wij alle werken binnen de 2à 3 weken in.

BELA MOTORHOME

Sinds maart ‘2024 zijn wij BELA Motorhome dealer http://www.b-caravanas-sl.com dit dealership kwam tot stand dankzij Depolim Motorhomes, die de invoerder is, en waarmee wij dus een nauwe samenwerking zullen opzetten. In eerste instantie gebruiken wij voor bezichtiging de Show room van Depolim, waar we graag met jullie heen rijden.

Bela komt op de Belgische markt met een compacte semi integraal van net geen 6m, de DB 600.Een wat grotere integraal van 7m20 de EB720 en een alkoof de ASB720