Spring naar de inhoud

We zijn tijdens je reis 24/24, 7/7 beschikbaar en gaan er prat op dat wij 95% van de problemen kunnen oplossen aan de telefoon.Ons verhaal

Voor verhuurders

Voor verhuurders willen wij een ” samen sterk verhaal brengen” door kleine verhuurbedrijfjes te smeden tot een groep verhuurders waarin ieder zijn eigen ding kan blijven doen. Kies je ervoor om te investeren in een motorhome en deze door ons te laten verhuren, dan nemen wij al je zorgen weg en beheren jij je wagen alsof het de onze is! 

Jan Kamoen & Ann D’hauwe

Ann & Jan zijn zaakvoeders / oprichters van Kamoenmotorhomes. Na jarenlang zelf te hebben gereisd met een huur motorhome, hebben we voor ons eigen bedrijf vooral gefilterd wat we niet wouden doen of zijn. Vanuit die visie proberen we iets unieks te bieden in de motorhomewereld.

A

Technische dienst

Daar wij invoerder zijn van http://www.kingclima.com, plaatsen wij in onze technische dienst uiteraard veel airco toestellen. Maar voor zowat alle werken aan de motorhome kan je bij ons steeds terecht. Al Ons personeel is elektrotechnisch-en of koeltechnisch geschoold

Maarten Kamoen

Maarten is de oprichter / zaakvoerder http://www.mkelektronics.be . en samen vormen wij BV Kamoen Projects. Van kinds af was Maarten gepassioneerd door “electronics”. Daar hij afgestudeerd is als elektrotechnicus, en koeltechnicus staan alle elektrische en koeltechnische werken van onze technische dienst onder zijn leiding.