Spring naar de inhoud
Home » TE KOOP

TE KOOP

Werkwijze:

Wij verkopen onze eigen huurwagens na 1 seizoen ze zijn dan ongeveer 10 maand oud, hebben een volledige check-up gehad en eventuele kinderziektes zijn allang verholpen. Deze wagens worden uiteraard eerst aangeboden aan onze huurklanten.

Voor nieuwe wagens werken wij samen met Dicar, de wagens die je daar vind kunnen wij tegen hun onklopbare prijs aanbieden. Omdat we in deze constructie onze visie willen trouw blijven bieden wij wel niet alle merken aan uit hun gamma, neem gerust contact op voor meer informatie.

IN STOCK:

Bij onze Collega van GSC Campers in Kruiswinkel hebben wij een prachtige MC Louis Souvereign van 2021 met 35 000 km op de teller. Vraagprijs € 81500.

Contacteer ons voor extra info of foto’s

U wagen hier te koop?

Stoot u als (particuliere) verkoper vaak op garantie problemen, of bent u “het aan en af geloop” aan u privé woning beu? Geen nood wij verkopen jouw motorhome, met garantie aan jouw prijs. De kosten die we aanrekenen op de verkoop zijn 2% van de verkoopsom Voor het overnemen van de garantie doen wij een technische controle van de wagen en bepalen we nadien het bedrag. Behoudens wij een wagen kunnen weigeren te verkopen is de maximum factuur voor deze formule € 2500 excl. btw