Spring naar de inhoud
Home » IMPORTEUR / HOOFVERDELER KINGCLIMA ( BE / NL)

IMPORTEUR / HOOFVERDELER KINGCLIMA ( BE / NL)

Na een testperiode van een jaar zullen wij in 2023 een 12V Airco Systeem verdelen & importeren voor KingClima. Uiteraard verdelen wij ook het overige gamma van KINGCLIMA.

www.kingclima.com.

Ook bang bij een boodschap dat het te warm wordt in je motorhome, of tevergeefs opzoek naar een 220v punt om je airco te doen werken?

De Coolpro 2800C Camper air conditioner is een toestel dat wij uitvoerig hebben getest en aangepast alvorens met de mensen van KINGCLIMA in zee te gaan. Deze 12v airco, is zeker geen wonder toestel maar het stelt je wel instaat om tijdens een uitstapje naar de super markt, of wanner je vrij staat, de temperatuur in je motorhome te beheersen.

Deze airco werkt zoals een airco in je auto je stelt de temperatuur in en de airco doet de rest. Het is dus geen dauwpint koeler, maar een door een compressor aangedreven toestel. Dankzij een intelligente controller past de airco zijn wattage aan, aan het batterij niveau, en zorgt hij ervoor dat je leef batterij niet volledig wordt leeg getrokken.

De constructeur beweert dat je met een 165 A/H batterij ruim acht uur kan koelen, wij deden de test in een afgesloten ruimte zonder zonnepaneel of extra energie bron en de verwarming op 30°C, en de airco op 18°C. hierbij zakte het niveau van een gewone 95A/H batterij iets minder dan 10 % per uur. Natuurlijk zullen deze cijfers met een zwaardere batterij en bv een zonnen paneel wel “nog beter kunnen.

Technische gegevens:
Type naam: CoolPro2800C
Nominaal koelvermogen: 600W-2800W/9660BTU
Spanning: DC12V
Nominale stroom: 25A-60A
Vermogen: 300W-1200W
Luchtvolume: 450m³/h
Gewicht (kg): 35KG
Duurzaamheid: 10 uur (intelligente frequentieregeling)
Controle modus: PWM
Koelmiddel: R134a—600g
Besnoeiingsgrootte/Schijnwerpergrootte (mm): 600300mm Afmetingen (mm): 965.8808*180mm
De hoogte van de luchtafzetplaat (mm): 40mm
Toepassing: Camper / truck / Van

INTERESSE ? jan@kamoenmotorhomes.be

DEALER WORDEN?

Indien u interesse hebt om dit toestel en het gamma van KINGCLIMA te verdelen in u regio kan u steeds contact met ons opnemen!