Spring naar de inhoud

Motorhome carrosserie

Kamoen Motorhomes herstelt alle gangbare carrosserieschade. blutsen, scheuren strepen, we helpen u zo snel als mogelijk verder.

Inhoud van deze pagina
mobilhome Carrosseriewerken
Schade aan uw mobilhome is altijd een stresserende situatie. Kamoen Motorhomes helpt u de schade zo snel als mogelijk op te lossen zodat u snel weer van uw motorhome kan genieten.

Alle diensten op een rijtje

Schadeherstel

Of het nu gaat om kleine deuken, krassen of grotere schade, ons ervaren team staat klaar om de carrosserie van uw motorhome te herstellen. Wij streven naar vakkundig herstel met aandacht voor detail.

Lakwerk

Geef uw motorhome een frisse uitstraling met ons hoogwaardige lakwerk. Ons kleurenpalet biedt diverse opties, en ons professionele team zorgt voor een perfecte afwerking die de tand des tijds doorstaat.

Aanpassingen en Customisatie

Breng uw visie tot leven! Bespreek uw ideeën voor aanpassingen en personalisatie met ons team. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen om uw motorhome uniek te maken.

Onderhoudsadvies

Wij bieden niet alleen diensten, maar delen ook graag onze expertise. Ontvang advies over het onderhoud van uw motorhome om de prestaties en de levensduur te optimaliseren.

Prijzen

Alle carosseriewerken worden uitgevoerd bij een partner, een wagen kan na een ongeval bij ons blijven staan voor de expertise, eens het bestek is goedgekeurd gaat u wagen naar onze carrosserie afdeling. 

Hoe werken we?

  1. U contacteert ons via het contactformulier
  2. Daarna prikken we een datum om met uw motorhome langs te komen, dit is belangrijk om de juiste werken te kunnen inplannen.
  3. We plannen samen een datum in om de werken uit te voeren (afhankelijk van uw beschikbaarheid en levertijd onderdelen)
  4. Davy en Maarten voeren de werken uit.