Spring naar de inhoud

Airco op je motorhome laten plaatsen

mobilhome Airco (12v)
Ook bang bij een boodschap dat het te warm wordt in je motorhome, of tevergeefs op zoek naar een 220v punt om je airco te doen werken? Na een testperiode van een jaar zullen wij in 2023 een 12V Airco Systeem verdelen & importeren voor KingClima.
Exclusief in BE

Extra informatie

De keuze van Kamoenmotorhomes

 De Coolpro 2800C Camper air conditioner is een toestel dat wij uitvoerig hebben getest en aangepast alvorens met de mensen van KINGCLIMA in zee te gaan. Deze 12v airco, is zeker geen wonder toestel maar het stelt je wel instaat om tijdens een uitstapje naar de supermarkt, of wanneer je vrij staat, de temperatuur in je motorhome te beheersen. 

Honden in de motorhome

Een airco is ideaal om de temperatuur in de motorhome op een aanvaardbaar niveau te houden. Zeker reizigers die hun trouwe viervoeter meenemen zullen dit bevestigen.

Exclusieve hoofdverdeler KingClima

Na een testperiode van een jaar zullen wij in 2023 een 12V Airco Systeem verdelen & importeren voor KingClima. Uiteraard verdelen wij ook het overige gamma van KINGCLIMA.

DEALER WORDEN? Indien u interesse hebt om dit toestel en het gamma van KINGCLIMA te verdelen in u regio kan u steeds contact met ons opnemen!

Hoe werkt een motorhome airco?

Deze airco werkt zoals een airco in je auto je stelt de temperatuur in en de airco doet de rest. Het is dus geen dauwpint koeler, maar een door een compressor aangedreven toestel. Dankzij een intelligente controller past de airco zijn wattage aan, aan het batterij niveau, en zorgt hij ervoor dat je leef batterij niet volledig wordt leeg getrokken.

De constructeur beweert dat je met een 165 A/H batterij ruim acht uur kan koelen, wij deden de test in een afgesloten ruimte zonder zonnepaneel of extra energie bron en de verwarming op 30°C, en de airco op 18°C. hierbij zakte het niveau van een gewone 95A/H batterij iets minder dan 10 % per uur. Natuurlijk zullen deze cijfers met een zwaardere batterij en bv een zonnen paneel wel nog beter kunnen.

Technische gegevens van de 12v airco

Type naamCoolPro2800C
Nominaal koelvermogen600W-2800W/9660BTU
SpanningDC12V
Nominale stroom25A-60A
Vermogen300W-1200W
Luchtvolume450m³/h
Gewicht (kg)35KG
Duurzaamheid10 uur (intelligente frequentieregeling)
Controle modusPWM
KoelmiddelR134a-600g
Besnoeiingsgrootte/
Schijnwerpergrootte (mm)
600/300mm
Afmetingen (mm)965.8808*180mm
Hoogte luchtafzetplaat40mm
ToepassingCamper / truck / Van

Hoe werken we?

  1. U contacteert ons via het contactformulier
  2. Daarna prikken we een datum om met uw motorhome langs te komen, dit is belangrijk om de juiste werken te kunnen inplannen.
  3. We plannen samen een datum in om de werken uit te voeren (afhankelijk van uw beschikbaarheid en levertijd onderdelen)
  4. Davy en Maarten voeren de werken uit.