WIE ? WAT ?


WIE ? WAT ?WIE ? WAT ?WIE ? WAT ?
WIE ZIJN WE:
Wij zijn Jan Kamoen & Ann D'hauwe in 2020 besloten we wat geparkeerde spaarcenten te investeren in een motorhome om te verhuren, we konden ondertussen bouwen op een jaren lange ervaring als motorhome reizigers. Ook onze zoon volgde dit verhaal, in 2021 doopten we onze "2 eenmanszaken" om tot BV KAMOENPROJECTS waarin Maarten zaakvoerder is van www.mkelektronics.be en jan en Ann KAMOENMOTORHOMES runnen.

ONZE VISIE / SLOGAN:
Onze slogan is "ga en sta waar je wil", er zijn natuurlijk altijd wettelijke beperkingen die landen en regio's opleggen, maar, bij de opstart van KAMOENMOTORHOMES, in volle Corona crisis leek ons dit een passende zin.
Een motorhome stelt je namelijk instaat je reisplannen op elk moment aan te passen naar de door jouw gekozen reisdoelen.
Onze visie op verhuren is dat je klanten zeer onderbouwd op pad moet sturen. Aan het betalen instappen en wegwezen verhaal willen wij niet meedoen.
We zijn tijdens je reis 24/24, 7/7 beschikbaar en gaan er prat op dat wij 95% van de problemen kunnen oplossen aan de telefoon.
Voor bedrijven hebben wij een ophaal- en brengservice van onze campers. 

VOOR VERHUURDERS:
Voor verhuurders willen wij een " samen sterk verhaal brengen" door kleine verhuurbedrijfjes te smeden tot een groep verhuurders waarin ieder zijn eigen ding kan blijven doen. Kies je ervoor om te investeren in een motorhome en deze door ons te laten verhuren, dan nemen wij al je zorgen weg en beheren jij je wagen alsof het de onze is!