VIA ONS VERHUREN


VIA ONS VERHURENVIA ONS VERHURENVIA ONS VERHUREN
VERHUREN VIA KAMOEN MOTORHOMES:
  1. Als je een motorhome wil aankopen als investering, met het doel hem te verhuren maar je wil niet al het werk dan kan je deze bij ons in verhuur beheer stoppen. Wij nemen de wagen op in onze vloot en volgen alles op. verbruiksonkosten zoals gas, onderhoud, Aquakem nemen wij op ons. Schade aan de wagen handelen wij in overleg af...Je betaald hiervoor een instapbedrag per jaar. BIj een verhuur ontvang jij de nodige documenten voor de opmaakt van factuur. 
  2. Wil je als bedrijf met ons samenwerken en je wagen hieronder adverteren? Dat kan natuurlijk ook, je krijgt dan toegang tot onze messenger groep,  waarin "de leden" opdrachten kunnen "verkopen" aan elkaar. van het moment dat je 2 opdrachten per seizoen kunt aanbieden betaal je niets! De leden van deze groep kunnen trouwens mee participeren in onze opendeurdagen in november (herfstvakantie) en februari (krokusvakantie) 
  3. Geïnteresseerd?  Neem contact met ons op! Wij geloven wel niet in het deeleconomie verhaal, dus beide formules zijn enkel voor zelfstandigen. 


Onze collega's:

Francis: www.gowilmo.be    facebook: https://www.facebook.com/Gowilmo-102426148434554/   

Michaël : vercammenmichael@hotmail.com

Bart: www.bartsvan.com