TE HUUR


TE HUURTE HUURTE HUUR
Hieronder kan je  een beschrijving van onze verhuurvloot.

POSSL ROAD CRUISER B ( 2 P)
Possl ( 1° inschrijving 05-2021) bouwt al jaren VAN'S met een zeer degelijke prijs/kwaliteit verhouding. Daarbij heeft het vooral oog voor ruimte en integreerde het de meeste top merken in zijn wagens. Deze compacte VAN,  van om en bij de 6m30 heeft een twee persoons bed achteraan van bijna 2- op 2 meter dat  je gerust het grootse in zijn categorie mag noemen. Bovendien dien heeft deze wagen een zonnepaneel waardoor je er zorgeloos op uit kunt trekken.  
Deze wagen heeft een GPS, camera, bestek tuintafels & - stoelen en alle benodigdheden aan boord om rond de camper te kunnen "leven".
Bovendien hebben onze wagens geen KM beperking vanaf 1 week verhuur.
Een fietsenrek voor 2 fietsen is optioneel voor deze wagen...RIMOR EVO SOUND (4 P )
Rimor  (1°inschr 02-2021 )zal altijd een plaatsje hebben in ons hart, al was het maar omdat dit merk een prijssetting heeft die "de motorhome wereld" toegankelijk maakt voor jonge gezinnen.
De Evo Sound is een alkoof motorhome van net geen zeven meter lang, met een twee persoons bed in de alkoof en 2 stapelbedden in de lengte achteraan geplaatst.
De sound is gebouwd op een manueel geschakeld Ford chassis van 130PK en heeft een GPS, camera, luifel en fietsenrek als voornaamste opties.
Ook deze wagen is volledig uitgerust voor 4 personen en geen km beperking vanaf 1 week huur.
https://www.youtube.com/watch?v=Ok4tS9HMUL8

CHAUSSON 777 FIRST LINE ( 4 P )
De Chausson 777 first line  (1° inschrijving 4-2021)is een semi integraal motorhome van Franse makelij. Hij kwam of komt in ons bedrijf om de Etrusco te vervangen. Daar we met de Etrusco kozen voor een "B-merk" hebben met Chausson gekozen voor een merk met de nodige faam en ervaring in dit wereldje.
De toilet- en douche ruimte kunnen zowel aan de zijde van het woon- als slaapgedeelte worden afgesloten. De "eetplaats" heeft een "face to face" zit ruimte, wat een zeer goed ruimte gevoel geeft.
Boven de eetplaats heb je een hefbed dat je uit het plafond kan laten zakken. De bedden achteraan zijn zowel "afzonderlijk" of als tweepersoonsbed bruikbaar. Ook deze wagen heeft huisraad voor 4 personen aan boord en heeft geen km beperking vanaf één week verhuur..
Deze Chausson is gebouwd op een manueel geschakeld Ford chassis van 170PK en heeft een GPS, camera, luifel en fietsenrek als voornaamste opties.

CHAUSSON 708 TITANIUM ( 4 P )
De Chausson 708 TITANIUM  (1° inschrijving 12- 2020) is de luxe versie van de 777, het toilet en de  douche ruimte kunnen zowel aan de zijde van het woon- als slaapgedeelte worden afgesloten. De "eetplaats" beschik over een "face to face" zit.
boven de eetplaats heb je een hefbed dat je uit het plafond kan laten zakken. in het slaapgedeelte heb je een twee persoon bed ter beschikking. Ook deze wagen heeft huisraad voor 4 personen aan boord en geen km beperking vanaf 1 week huur.
De Chausson is gebouwd op een Ford chassis van 170PK, met automatische versnellingsbak, en heeft een GPS, camera, luifel als voornaamste opties.
Een fietsenrek voor achterop is optioneel te verkrijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=AoqgFbMxH-U

RIMOR SEAL 50 
Daar er sinds onze oprichting veel vraag is naar een wagen voor 5 a 6 personen besloten we in oktober '21 de Carat te vervangen door de Rimor seal 50.  (1°inschrijving 02-2022) Vanaf het seizoen 2022 hebben we er dus een zes persoons motorhome bij. Deze wagen heeft VIER stapelbedden achteraan en een twee persoons bed in de alkoof. De wagen is volledig uitgerust voor 6 personen, heeft camera, luifel, GPS en daglicht paneel ter beschikking. Achterop is een fietsendrager voor 4 fietsen aanwezig, deze wagen is het ruimte wonder van Rimor.
De gepubliceerde foto's geven niet de juiste kleurencombinatie weer van de uitvoering die wij hebben!
https://www.youtube.com/watch?v=g8vj5UvfShkVERHUUR PRIJZEN 2022* :          POSSL          EVO          777          708          SEAL
FEB_MRT_OKT_NOV_DEC:          € 105              € 108        € 111       € 130       € 140
APR_MEI_JUN-SEPT:                    € 120              € 123        € 130       €145       € 160
JUL_AUG :                                        € 140             € 143         € 150      € 165      € 176
Prijzen  per nacht, op basis van 7 nachten  vanaf 8 nachten hanteren wij kortingen. Wij rekenen vanaf 7 nachten geen KM vergoeding! 
Huren bij ons is niet instappen en wegwezen wij gaan prat op een "A tot Z" service en staan altijd paraat met support. 
Tijdens u reis zijn wij 7 /7 24/24 bereikbaar.
BIJ ONS NIET GEVONDEN WAT JE ZOEKT, NEEM DAN EEN KIJKJE BIJ ONDERSTAANDE BEDRIJVEN:
Francis: www.gowilmo.be    facebook: https://www.facebook.com/Gowilmo-102426148434554/   

Michaël : vercammenmichael@hotmail.com

Bart: www.bartsvan.com