Onze wagens


Onze wagensOnze wagensOnze wagens
Hieronder kan je  een beschrijving vinden van de wagens  die wij verhuren.

MC LOUIS CARAT 880 G 2017
DEZE MC LOUIS CARAT integraal motorhome is de oudste maar meteen ook de meest luxueuze wagen uit onze vloot.
Niets is bij de bouw van deze wagen aan het toeval overgelaten, hij oogt dan ook zeer ruim en ademt stijl en klasse!
Tussen de "leefruimte" en "slaapruimte" bevind zich "het sanitaire blok" dat zowel via de slaap- en eetruimte volledig kan worden afgesloten. Het tweepersoonsbed achteraan en dat, dat je uit het plafond boven de stuurcabine kan laten zakken is zeer ruim.
Wie in deze MC Louis geen ruimte genoeg kan vinden gaat het wellicht nergens vinden...
Deze wagen beschikt bovendien over een daglichtpaneel, fietsenrek voor 2 fietsen, achteruit rij camera, GPS en "huisraad" voor 4 personen. En voor wie dit alles nog niet genoeg is beschikt deze Carat over een full option stuurcabine.
DE CARAT IS TE HUUR VANAF 910 EURO PER WEEK*
* Prijs laagseizoen.

RIMOR EVO SOUND 02-2021
Rimor zal altijd een plaatsje hebben in ons hart, al was het maar omdat dit merk een prijssetting heeft die "de motorhome wereld" toegankelijk maakt voor jonge gezinnen.
De Evo Sound is een alkoof motorhome van net geen zeven meter lang, met een twee persoons bed in de alkoof en 2 stapelbedden in de lengte achteraan geplaatst.
De wagen is volledig uitgerust voor 4 personen. We zijn geen fan van ombouwen, maar mits ombouwen heeft deze wagen maar liefst zeven slaapplaatsen.
De sound is gebouwd op een manueel geschakeld Ford chassis van 130PK en heeft een GPS, camera, luifel en fietsenrek als voornaamste opties.
DEZE WAGEN IS TE HUUR VANAF 700 EURO PER WEEK *
https://www.youtube.com/watch?v=Ok4tS9HMUL8

CHAUSSON 708 TITANIUM  02-2021
De Chausson 708 TITANIUM is net als de Carat een zeer luxueuze motorhome, het toilet en de  douche ruimte kunnen zowel aan de zijde van het woon- als slaapgedeelte worden afgesloten. De "eetplaats" heeft een heuse "rondzit" .
boven de eetplaats heb je een hefbed dat je uit het plafond kan laten zakken. in het slaapgedeelte heb je een twee persoon bed ter beschikking. Ook deze wagen heeft huisraad voor 4 personen aan boord.
De Chausson is gebouwd op een Ford chassis van 170PK, met automatische versnellingsbak, en heeft een GPS, camera, luifel als voornaamste opties.

DE CHAUSSON IS TE HUUR VANAF 875 EURO PER WEEK*
https://www.youtube.com/watch?v=AoqgFbMxH-U

CHAUSSON 777 FIRST LINE 04-2021
De Chausson 777 first line is een semi integraal motorhome van Franse makelij. Hij kwam of komt in ons bedrijf om de Etrusco te vervangen. Daar we met de Etrusco kozen voor een "B-merk" hebben met Chausson gekozen voor een merk met de nodige faam en ervaring in dit wereldje.
De toilet- en douche ruimte kunnen zowel aan de zijde van het woon- als slaapgedeelte worden afgesloten. De "eetplaats" heeft een heuse "rondzit" . boven de eetplaats heb je een hefbed dat je uit het plafond kan laten zakken. De bedden achteraan zijn zowel "afzonderlijk" of als tweepersoonsbed bruikbaar. Ook deze wagen heeft huisraad voor 4 personen aan boord.
De Chausson is gebouwd op een Ford chassis van 170PK en heeft een GPS, camera, luifel en fietsenrek als voornaamste opties.
DE CHAUSSON IS TE HUUR VANAF 770 EURO PER WEEK*